м. Київ, вул. Володимира Івасюка, 24-а (вул. Героїв Сталінграда, 24-а)
Набір до садочка та школи триває протягом року Дізнатись більше
UA
thanks-giving
6/12

Святкування Дня подяки

Вагомим здобутком будь-якої культури є започаткування, підтримка і дбайливе ставлення до традицій в тій чи іншій формі, що присутні в будь-якому суспільстві.

6/12

У навчальному закладі “Спраут” такою традицією є святкування Дня Подяки. Це свято має історичне підгрунтя і ми вносимо його духовне і культурне значення у виховання і розвиток наших дітей. День, коли ми ДЯКУЄМО за ВСЕ!

Це чудова нагода актуалізувати наші особисті досягнення, здобутки, визнати важливу роль і вплив у нашому житті не тільки рідних людей, оточення, але й сприяння Богу та Всесвіту, що дарує нам певний благодатний супровід до розвитку і зросту повсякчас.

Саме тому, Спраут зрощує цю вагому цінність у дитячих серцях, святкуючи цей день щоосені, наприкінці листопада. До цього дня ми готуємось дуже виважено, ретельно враховуючи усі дрібнички, починаючи від сценарію тематичної вистави до організації приготування традиційних святкових частувань.

Цей святковий день припадає на 25 листопада. Заздалегідь, діти з вчителями/вихователями готують творчий виступ, декорації і прикраси приміщення, а також святкове вбрання.

Після урочистої частини увага перемикається на головну святкову страву – запечена індичка з традиційним соусом із журавлини та картопляне пюре із яскравими свіжими овочами!

І поки соковита індичка пахтить і нарізається на порції для подачі до столу, діти розважаються тематичними конкурсами і аквагримом.

Святковий настрій панує переплітаючи аромати страв, захоплення від розваг і святкового столу!

В цілому, вяткування Дня Подяки проходить у атмосфері довіри, радості і чарівності! Адже в цей день, традиційно, ми даруємо подарунки від щирого серця із вдячністю і надією, що наступного року ми матимемо безперечну нагоду бути вдячними за ВСЕ, знову, разом з родиною Спраут!

вклад в майбутнє вашої дитини

Де ми знаходимося

вул. Володимира Івасюка, 24-а (Героїв Сталінграда, 24-а)
Київ, 02000

з пн по пт
з 08:30 до 19:00

Ми чекаємо на вашу дитину!

+38 (073) 440 50 60