м. Київ, вул. Володимира Івасюка, 24-а (вул. Героїв Сталінграда, 24-а)
Набір до садочка та школи триває протягом року Дізнатись більше
UA
full_news
12/11

Відпочинок у осінньому лагері

Наш осінній табір був чудовим. Школярики отримали шалене задоволення від активного відпочинку на цих канікул. Було дуже пізнавально і дійсно цікаво. Щиро раді розказати все в деталях!

12/11

Понеділок

Це був чудовий початок тижня. Ми їздили за місто і насолоджувалися природою. Гуляли на березі річки, дихали свіжим повітрям і були зачаровані яскравими осінніми фарбами.

Але…. Цього дня судилося мріям здійснити. Наші учні зізналися, що щиро хотіли навчитися розпалювати багаття. І ми це зробили! Діти користувалися справжніми сірниками, звісно ж під наглядом дорослих! Ой, як це було круто. Ми отримали нові знання, відпочинок, тепло та …їжу. Тільки уявіть… Ми жаримо маршмеллоу, робимо сендвіч з печива і зефірок, і кусаємо цей хрусткий, з м’якою серединкою, такий очікуваний смаколик. Початок тижня обіцяв чудове продовження.

Вівторок

Цей день був присвячений релаксу і відпочинку, але в незвичний спосіб. Ми пішли займатися ГОНЧАРНОЮ справою. Дітки розминали глину, відчуваючи чудову розслаблюючу текстуру цього матеріалу. Кожен задіяв свою фантазію, щоб зробити шедевр з глини, тож за три тижні ми зможемо забрати наші рукотворні шедеври, щоб маленькі митці могли прикрасити ними свої кімнати. Напевно, кожен запам’ятає цей день назавжди.

Середа

Середа була насичена зірками, планетами та астероїдами. Ми пішли в сферичний кінотеатр. Назва кінотеатру походить від самого задуму. Екран в ньому не звичайний, він величезний, вироблений у формі сфери і дуже  яскравий. Школярики були здивовані переглядати науковий мультфільм дивлячись угору на стелю будівлі.

Ми дивилися фільм про космонавтів, зоряне небо і планети. Це було так цікаво і інформативно.

Четвер

О…це був насправді особливий день. Ми пішли знайомитися з тваринами, яких більшість наших діток раніше не бачили. Ми поїхали на ІПОДРОМ! Діти мали можливість погладити та погодувати коней, але можливість осідлати коня викликала просто шаний сплеск емоцій.

Це була приголомшлива пригода, яка дала нам змогу дізнатися більше про спосіб життя цих величних тварин. Ми роздивлялися стайні та спостерігали за тим, як професіонали доглядали та тренували тварин. У той четвер ніхто не залишився таким як був. Ми полюбили цих дивовижних створінь. І нам, дорослим, було так приємно бачити, як очі дітей сяють радістю та хвилюванням. Таке «дякую» найкраще для нас.

П’ятниця

Хоча це і був останній день осіннього табору, ми всі були щасливі, бо були впевнені, що на нас чекає щось нове. Того дня ми не мали справу ні з тваринками, ні з планетами, ні з їжею, ні з матеріалами… ми опановували  СТИХІЇ. Спершу, це була вода. Ми пішли до музею води і дізналися про історію встановлення систем централізованого водопостачання, відчули потужність насоса та спостерігали за дивовижними рибками. Більше того, дітям було дуже весело гратися з різнокольоровими, яскравими і справді ВЕЛИЧЕЗНИМИ бульбашками.

Згодом ми підкорювали повітря. Ми підійшли до скляного мосту і затаївши подих, мали змогу, з неймовірної висоти, спостерігати за автомобілями, які мчать вперед-назад.

 

Кожного дня ми з батьками були щасливі бачити, як дітки дізнаються щось нове, пізнають цей світ, роблять щось своїми руками та переживають чудові емоції. Усі ми неодмінно запам’ятаємо кожну мить з осіннього табору. А тепер… Перед нами новий виклик. Батьки наполягають, щоб ми організували весняний табір, і звісно ж не менш цікавий ніж осінній… І ми ГОТОВІ. Ще є кілька вільних місць для вашого маленького генія. Відкрийте світ нових можливостей, шансів та нового бачення цього світу.

НЕ ПРОПУСТІТЬ. КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ ОБМЕЖЕНА. Зв’яжіться з нами, щоб дізнатися більше.

вклад в майбутнє вашої дитини

Де ми знаходимося

вул. Володимира Івасюка, 24-а (Героїв Сталінграда, 24-а)
Київ, 02000

з пн по пт
з 08:30 до 19:00

Ми чекаємо на вашу дитину!

+38 (073) 440 50 60